Video Un bărbat de 60 de ani a fost bătut în curtea Spitalului Județean din Tulcea chiar de paznicul instituției

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Un bărbat de 60 de ani a fost bătut în curtea Spitalului Județean de Urgență Tulcea de către paznicul instituției, sub privirile unor agenți de securitate care nu au intervenit. Foto: captură video Digi24

Un bărbat a fost agresat verbal în incinta secției de primiri urgențe a Spitalului Județean Tulcea, apoi a fost bătut în curte chiar de paznicul spitalului, spun martorii. La fața locului au fost chemați mai mulți angajați ai firmei de pază și securitate, după ce angajații au apăsat butonul de panică. Însă agenții de pază asistau la bătaie fără a interveni.

Iulia Stanciu, jurnalist Digi24: Evenimentul s-a petrecut aseară în jurul orei 22:00, când un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost adus cu ambulanța la secția de primiri urgențe a spitalului din Tulcea. Bărbatul a fost consultat de medici și a fost lăsat să aștepte în holul secției UPU.

Nu se știe din ce motiv un angajat al spitalului, paznicul, a fost deranjat de prezența acestui pacient și a început să-i vorbească urât și chiar l-a bătut în interiorul secției UPU a spitalului din Tulcea.

Angajații au apăsat butonul de panică și la fața locului au ajuns și membri unei firme de securitate și pază. Însă aceștia nu au intervenit și tot scandalul s-a mutat în curtea spitalului. Și acolo bărbatul de 60 de ani a fost bătut fără ca nimeni să intervină.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns și polițiștii din Tulcea.

Între timp, a fost identificat paznicul spitalului. Este vorba de un bărbat de 54 de ani. Acesta are acum dosar de cercetare pentru lovire și alte violențe.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri