Un bărbat din Arad a găsit un portofel pe stradă. Polițiștii l-au găsit pe proprietar și l-au dus imediat la audieri

Data actualizării: Data publicării:
un barbat scoate bani dintr-un portofel
Un bărbat din Arad a găsit un portofel pe stradă. Polițiștii l-au găsit pe proprietar și l-au dus imediat la audieri. Foto: Profimedia

Un bărbat din Arad a găsit un portofel pe stradă și l-a predat poliţiştilor locali. Portofelul, care ar aparține unui bărbat din Sri Lanka, ar fi conţinut droguri, astfel că substanţa aflată într-un plic a fost ridicată pentru cercetări de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, care îi audiază pe cei implicaţi.

Poliţia Locală Arad a comunicat, marţi, că a fost sesizată telefonic de un bărbat care a găsit un portofel pe stradă, chiar în centrul municipiului, pe bulevardul Revoluţiei.

„Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetăţean străin, unul dintre compartimente conţinea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect. Alături de arădeanul I.V., care anunţase găsirea portofelului, se afla un cetăţean srilankez care se declara prieten al deţinătorului de drept şi încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv”, potrivit unui comunicat al polițiștilor, citat de Agerpres.

„În pofida insistenţelor sale, poliţiştii locali au solicitat venirea deţinătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conţinutul pliculeţului. Reacţia de panică şi afirmaţiile precipitate referitoare la conţinutul pliculeţului ce ar aparţine unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenţiei colegilor din Poliţia Română, ce are competenţa legală asupra drogurilor de mare risc. Sosit rapid la faţa locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât şi persoanele implicate în odiseea portofelului pierdut”, mai arată comunicatul Poliţiei Locale Arad.

IPJ Arad a precizat că se fac cercetări cu privire la substanţa găsită, iar persoanele implicate sunt audiate.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri