Un bărbat din București dădea foc mașinilor ca să fure din ele. A fost prins după ce a incendiat 5 mașini într-o noapte

Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție în timpul unei intervenții. Foto: Poliția Română

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, pentru că ar fi incendiat cinci mașini din Sectorul 4 al Capitalei, pentru a fura lucruri din ele.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au reţinut un bărbat, joi, în vârstă de 27 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere”, potrivit unui comunicat al DGPMB citat de Agerpres.

Pe data de 10 noiembrie, în jurul orelor 1,30, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că la un autoturism, parcat la adresă din Sectorul 4, a izbucnit un incendiu ce s-a extins şi la o altă maşină.

„Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele reclamate se confirmă. Ulterior, s-a reclamat că, la o altă adresă din acelaşi sector, o persoană ar fi incendiat mai multe autoturisme şi ar fi sustras bunuri din interior. În urma activităţilor investigativ-operative, a fost prins, în proximitate, un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, potrivit comunicatului.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la audieri, iar în urma administrării probatoriului s-a stabilit că acesta ar fi incendiat cinci autoturisme, parcate pe două străzi din Sectorul 4, din care ar fi sustras mai multe bunuri.

Suspectul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de măsuri preventive.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri