Un bărbat din Galați a murit după ce a căzut într-un canal neacoperit, plin cu apă

Data actualizării: Data publicării:
Ambulanță SMURD
Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită din municipiul Galaţi.

Un bărbat a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apă, din municipiul Galaţi, într-o zonă în care se efectuau lucrări.

În cursul acestei seri (...), poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Traian Vuia din municipiul Galaţi, o persoană ar fi căzut într-o canalizare. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că victima este un bărbat de 45 de ani din municipiul Galaţi, care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, într-o zonă un care se efectuează lucrări de construire, potrivit Agerpres.

În urma sesizării şi a aspectelor constatate la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului”, precizează IPJ Galaţi.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri