Un bărbat prins sub un mal de pământ a fost scos la suprafaţă decedat. Victima lucra la o rețea de canalizare

Data publicării:
Ambulanță SMURD
Ambulanta SMURD. Imagine ilustrativă. Foto: DSU

Un mal de pământ s-a surpat marți peste un bărbat care executa lucrări la o reţea de canalizare în municipiul Râmnicu Vâlcea. Victima a fost scoasă la suprafaţă de pompieri, însă prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că a fost declarat decesul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit Agerpres.

„Din nefericire, la ora 17:10 a fost declarat decesul persoanei prinse sub pământ. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a spus reprezentantul ISU Vâlcea.

Pentru a scoate victima de sub malul de pământ surpat, pompierii au acţionat timp de aproximativ trei ore, intervenţia derulându-se cu precauţie, din cauza solului instabil.

Marţi după-amiaza, un bărbat care executa lucrări la o reţea de canalizare pe strada Bujorencii din Râmnicu Vâlcea a fost prins sub un mal de pământ, mai multe echipaje de pompieri acţionând pentru scoaterea acestuia la suprafaţă.

La sosirea pompierilor, victima, un bărbat în vârstă de 27 de ani, era acoperită în întregime cu pământ. Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi containerul multirisc.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri