Un bărbat și-a incendiat mașina în fața Consiliului Superior al Magistraturii

Data publicării:
masina 1

Incendiul a fost anunţat pompierilor în jurul orei 11:00. Cei care se aflau pe Calea Plevnei au văzut flăcările şi s-au speriat. Au crezut că maşina va sări în aer. Proprietarul însă, un bărbat de 66 de ani din Alexandria, părea foarte liniştit.

Martorii spun că bărbatul a parcat maşina pe mijlocul drumului. Fără să se grăbească s-a dat jos şi s-a dus pe trotuar. În urma sa autoturismul a fost cuprins de flăcări”, relatează Bogdan Ocnaru, reporter Digi24.

Pompierii au ajuns la locul incendiului în câteva minute.

„În momentul în care au ajuns echipajele de pompieri nu era nimeni în maşină, incendiul se manifesta violent, în habitaclu autoturismul fiind distrus aproape în totalitate”, a declarat Adrian Marin, ofiţer de presă ISU Bucureşti.

Martorii au spus că proprietarul a privit de pe marginea drumului intervenţia pompierilor, timp în care a strigat că este nedreptăţit într-un proces civil. De pe trotuar l-au ridicat şi poliţiştii.

Urmează să se stabilească dacă a fost un act cu voinţă asupra incendierii. În acest moment se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6 în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs incendiul, cercetări care se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, blocarea cu intenţie a căilor de acces auto”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost dus la secţia 20 pentru audieri. Traficul a fost restricţionat în zonă până când epava autoturismului, un Opel înmatriculat în Olt, a fost ridicată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri