Un bărbat, victima unui atac armat în nordul Capitalei

Data publicării:
pistol mediafax 1-1

Un bărbat a fost împuşcat, vineri seară, în zona unei benzinării din cartierul bucureştean Băneasa. El a fost transportat, în stare stabilă, la Spitalul Floreasca, au declarat reprezentanţi SMURD şi ai Poliţiei Capitalei, potrivit Mediafax.

Oficiali din Poliţie au precizat că victima a intrat, în jurul orei 20.15, în benzinăria de pe Bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate.

Angajaţii benzinăriei au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie. 

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă.

„Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a mai spus Opriţa.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul, fiind audiaţi martori şi urmând să fie vizionate imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri