Un britanic a rămas fără BMW la intrarea în România

Data actualizării: Data publicării:
BMW M4 confiscat la vamă
BMW M4 confiscat la vamă Foto: Poliția de Frontieră

Un cetățean britanic care a vrut să intre vineri în România la volanul unui BMW M4 fabricat în 2017 a rămas fără mașină, după ce polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul era căutat de autoritățile din țara sa.

S-a întâmplat la punctul de trecere al frontierei de la Turnu Măgurele. Mașina, în valoare de 50.000 de euro, figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare. Alerta fusese introdusă de autorităţile din Marea Britanie în ultimele zile ale anului trecut, mai precis la 28 decembrie.

Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a achiziționat autoturismul de la un conațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Turnu Măgurele până la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri