Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă

Data actualizării: Data publicării:
People Share a Giant Pot of Mutton Soup in SW China
Un bucătar din Irak a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă. Foto: Profimedia Images

Un bucătar din Irak a murit în timp ce pregătea mâncare pentru o nuntă, după ce a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă de pui. Tânărul în vârstă de 25 de ani a suferit arsuri grave pe 70% din suprafața corpului și a decedat la câteva zile după întâmplarea tragică, scrie Insider.

Bărbatul lucra de peste opt ani ca bucătar și se ocupa de pregătirea meniului de nuntă pentru unul dintre cele mai mari localuri destinate unor astfel de evenimente din districtul Zakho, în nord-estul Irakului.

La începutul lunii iunie, în timp ce amesteca într-un ceaun uriaș în care fierbea ciorbă de pui, tânărul bucătar a alunecat și a căzut în lichidul fierbinte.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital și internat de urgență, însă a murit la câteva zile după incident din cauza arsurilor grave.

Tânărul în vârstă de 25 de ani era tatăl a trei copii, cel mai mic având doar șase luni.

„Prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări şi alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”, a dezvăluit o rudă în cadrul unei transmisii live a reţelei de televiziune Rudaw, potrivit Insider.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri