Sari la conținut

Supraviețuire miraculoasă. Copilul de 2 ani care a căzut de la etajul 6 a scăpat fără "leziuni semnificative"

Un copil de doi ani a căzut sâmbătă după-amiază de la fereastră, de la etajul 6 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Ca prin minune, copilul s-a ales doar cu câteva răni minore. 

ACTUALIZARE 19.45: Copilul care a căzut, sâmbătă, de la etajul şase al unui bloc din Bucureşti "nu are leziuni semnificative" şi va merge la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Maria Sklodowska Curie" pentru supraveghere, a declarat Florin Bica, purtător de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, unitate sanitară la care a fost adus micuţul.


Accidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, iar pe strada Liviu Rebreanu au ajuns echipaje de salvatori şi politişti. Oamenii legii înceracă acum să afle cum s-a petrecut acest accident.

Potrivit sursei citate de Agerpres, în jurul orei 15,00, prin apel 112, a fost sesizat un eveniment în care este implicat un minor de aproximativ doi ani, care a căzut, din primele date, de la o fereastră a apartamentului situat la etajul şase al imobilului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori şi poliţişti ai Secţiei 13, iar copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform primelor informaţii, se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu legea.