Un culturist buzoian, care conducea cu permisul suspendat, a fost oprit cu 6 focuri de armă

Data publicării:
Masina-de-politie-noaptea-ziua-politiei-romane

 

Săndel Mândruţă, un cunoscut campion naţional la culturism, conducea aseară autoturismul său de lux pe una din arterele principale ale Buzăului. La un fitru rutier, polițistul i-a făcut semn să oprească, dar sportivul a încetinit și apoi a plecat cu viteză.

Mai bine de un kilometru l-au urmărit oamenii legii cu maşina, până în dreptul unei benzinării din oraş. Bărbatul a oprit acolo autoturismul şi apoi a încercat să fugă pe un câmp din spate. Pentru că nu s-a oprit la strigătele poliţiştilor, oamenii legii au folosit arma din dotare: au tras cinci focuri în aer şi unul spre sportiv. Gălăgia şi somaţiile poliţiştilor i-au trezit pe locuitorii din apropierea benzinăriei.

Într-un final, s-a oprit şi a stat de vorbă cu poliţiştii. În urma cercetărilor efectuate, s-a astabilit că bărbatul avea permisul suspendat, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anca Bratosin.

Cunoscut în lumea interlopă din Buzău

Săndel Mândruță are 54 de ani și este singurul roman care a participat la toate Campionatele Mondiale de culturism din ultimii 20 de ani . El a câștigat titlul național în 1995.

Sportivul avea permisul suspendat de la sfârșitul anului trecut când a fost implicat într-un accident. Din spusele anchetatorilor, nu era prima dată când ar fi fost văzut conducând cu permisul suspendat, însă până acum nu fusese prins.

Pentru fapta sa a fost reţinut şi dus la audieri. Culturistul buzoian este cunoscut în lumea interlopă și pentru preocupările sale de cămătar.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri