Un elev a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost bătut în curtea liceului de familia unui coleg cu care se certase

Data publicării:
Mașină a serviciului de ambulanță.
O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Bragadiru

Un elev de 15 ani din Drobeta-Turnu Severin a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost bătut chiar în curtea liceului de părinții și fratele unui coleg. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Totul s-a întâmplat în pauza dintre ore. Între cei doi elevi, de 15, respectiv 17 ani, s-a iscat un conflict. După ce ar fi fost agresat fizic de colegul mai mic, adolescentul și-a chemat familia în ajutor.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Părinții și fratele elevului au reușit să treacă de portarul liceului și au ajuns pe terenul de sport, unde se afla tânărul.

Au urmat apoi scene violente, întrerupte, în cele din urmă, de cadrele didactice. Elevul de 15 ani s-a ales cu răni grave.

Elena Bololoi, director medical la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin: Elevul era conștient, cooperant. În schimb, a prezentat un traumatism cranio-cerebral și cranio-facial, cu multiple leziuni la nivelul feței, la nivelul ochiului, cu fractură de oase nazale, cu mică deplasare. A rămas internat sub supraveghere.

Cele 3 persoane au fost reținute

Cristina Drăghescu, directorul Colegiului Tehnic „Decebal”: Au profitat de pauză și au intrat, pur și simplu, forțat. Am văzut pe camere. Au știut unde se află copilul, că s-au dus direct în locul unde s-a aflat și au acționat. Sunt anchete în desfășurare. Avem și noi în paralel o anchetă și vom lua măsurile necesare cu toți cei implicați, atât elevi cât și personal.

Elena Ciocioana, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Cele trei persoane, tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani și mama, o femeie de 47 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore.

Aceștia sunt cercetați pentru lovire și alte violențe.

Reporter: Elena Alexandru / Operator: Dan Stancu

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri