Video Un elev agresiv a fost imobilizat de trei polițiști, în Baia Mare. Oamenii legii au fost agresați de adolescent

Data actualizării: Data publicării:
180910_PACHET_SCOALA_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Cinci poliţişti au intervenit miercuri pentru a evacua un elev agresiv din curtea unei şcoli din Baia Mare. Sprijinul poliţiştilor a fost solicitat după ce elevul a început să distrugă bunuri în sala de clasă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Un echipaj de ordine şi siguranţă publică a intervenit miercuri după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant şi a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv şi după sosirea poliţiştilor, a fost imobilizat şi condus la sediul poliției municipiului Baia Mare”, anunţă Poliţia, potrivit News.ro.

Conform baiamare24, elevul era agresiv, fiind necesară intervenţia a trei poliţişti pentru a-l imobiliza, numărul total al celor care au participat la intervenţie fiind de cinci poliţişti.

„Poliţiştii au fost înjuraţi, scuipaţi şi chiar agresaţi de elevul recalcitrant. (...) Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus că poliţiştii au cerut sprjin doar pentru a-l transporta la unitatea de poliţie şi nu pentru a-l imobiliza. În urma refuzului de a fi condus la sediul poliţiei dar şi a comportamentului agresiv s-a procedat la imobilizarea adolescentului”, relatează publicaţia.

Potrivit aceleiaşi surse, elevul ar fi cunoscut consumator de substanţe interzise, însă acest lucru urmează să se stabilească în urma analizelor toxicologice.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri