Un elev din Capitală a fost înjunghiat de un coleg de liceu

Data publicării:
ambulanta resize 5228810-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu-2

Potrivit unor surse din Poliție, victima este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, de pe Bulevardul Metalurgiei, informează Mediafax. Din primele informaţii reiese că acesta a fost înjunghiat în picior de un elev în clasa a X-a, iar aceştia ar fi colegi.

Elevul înjunghiat primeşte îngrijiri la spital, poliţia fiind anunţată despre acest caz de unitatea medicală, au precizat sursele citate.

Un alt elev, din clasa a XIII-a de la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină”, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiat, miercuri, pe terenul de sport din curtea şcolii, de un coleg din clasa a IX-a.

Citiți și:

Un elev din București a fost înjunghiat la școală

Elevul din clasa a IX-a şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a spus că şi-a împins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit într-o tablă”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Liceului „Mecanică Fină” din Capitală.

Elevul de la Liceul „Mecanică Fină” a fost internat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”, având o plagă înjunghiată la omoplatul drept.

Reprezentanţii Spitalului „Sfântul Pantelimon” au declarat că elevul are o plagă nepenetrantă, nefiind lezat niciun organ vital, dar acesta va rămâne internat 24 de ore pentru a fi supravegheat.

Poliţiştii de la Secţia 8 au făcut verificările la faţa locului, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă pentru a stabili modul în care sunt realizate serviciul pe şcoală şi paza, dacă există un program pentru prevenirea violenţei şi dacă acesta este respectat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri