Un fabricant de sicrie din Polonia îşi face reclamă cu ajutorul unui calendar sexy

Data publicării:
sexy-calendar-coffin

Omul de afaceri polonez a scandalizat deja Biserica Catolică, însă pentru al cincilea an consecutiv a organizat o şedinţă foto pentru firma sa de coşciuge. Fiecare lună din calendar este reprezentată de un fotomodel, iar fetelor le-a fost greu să-şi alunge gândurile macabre. 

„Sunt superstiţioasă, mi-e teamă de astfel de lucruri şi de ceea ce vor spune alţi oameni”, a declarat Agnieszka Orzechowska, una dintre fetele care apar în calendar.

Afacerea este înfloritoare, iar fabrica produce 12.000 de sicrie în fiecare an. Compania în cauză este cel mai mare exportator polonez de produse funerare în Uniunea Europeană. Omul de afaceri susţine că astfel încearcă să alunge teama oamenilor faţă de obiectele asociate cu moartea.

„Nu încercăm să aducem neapărat în discuţie moartea, ci doar coşciugul, care este un produs ca oricare altul. Coșciugul este un ambalaj. Credem că şi coşciugul poate fi interesant ca ambalaj, poate aduce un tribut celui dispărut, poate fi element al unui omagiu. Poate fi chiar frumos”, a spus Zbigniew Linder, patronul fabricii de sicrie.

Polonezul consideră că modul său de promovare nu este un afront intenţionat la adresa bisericii. Cea mai bună dovadă ar fi că el vinde sicrie pentru toate confesiunile, iar pe capacele coşciugelor nu apar simboluri religioase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri