Video Un italian s-a dus înarmat cu un pistol, într-o comunitate de romi de lângă Suceava, ca să recupereze o datorie. Ce a urmat

Data publicării:
scandal romi
FOTO: ziardesuceava.ro

Scandal monstru joi după amiază, într-o comunitate de romi din comuna Mitocu Dragomirnei, de lângă Suceava. Un cetăţean italian care a încercat să recupereze o datorie s-a dus înarmat cu un pistol la cel care îi datora bani.

Bărbatul care a vrut să-şi facă singur dreptate a fost încătuşat de poliţişti.

Italianul, care este căsătorit cu o româncă, are un magazin în comună și le mai dă localnicilor produse pe datorie, potrivit ziardesuceava.ro.

Printre „clienţii” este şi un bărbat de etnie romă, care a acumulat o datorie de 100 de lei, pe care a refuzat de mai multe ori să o plătească. Enervat, italianul și-a luat pistolul și s-a dus în cartierul romilor, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

S-a desclanșat un scandal uriaș care s-a aplanat după ce oamenii au chemat Poliţia. Echipajul sosit la faţa locului l-a încătușat pe italianul înarmat, care a fost dus la secţie pentru audieri. Scenele au fost filmate și au fost postate pe internet.

Poliţiştii au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie. Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri