Un manelist cunoscut a murit la spitalul din Ploiești unde a fost dus cu cătușe de polițiști după ce a provocat un accident

Data actualizării: Data publicării:
colaj
Tony de la Ploieşti, manelist cu notorietate în Prahova, a murit în noaptea de luni spre marți, la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident pe o stradă din Ploiești FOTO: Observatorul Prahovean

Tony de la Ploieşti, manelist cu notorietate în Prahova, a murit în noaptea de luni spre marți, la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident pe o stradă din Ploiești. Pentru că a fost recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și l-au dus la spital pentru a-i fi recoltate probele biologice.

Acolo, însă, a intrat în stop cardio-respirator și apoi a murit, potrivit Observatorul Prahovean.

Tony de la Ploiești, pe numele său real Constantin Paraschiva, a produs un accident minor pe strada Alexandru cel Bun din Ploiești. Mai exact, a intrat cu mașina lui într-un alt autoturism parcat, dar și-a continuat drumul și s-a oprit într-o conductă de gaze.

Martorii au vrut să-l rețină la locul accidentului, dar a devenit recalcitrant și la fel s-a comportant și cu polițiștii.

Aceștia au decis să-l încătușeze și să-l ducă la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru că „bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive”. potrivit IPJ Prahova.

„La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardio-respirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ Prahova.

Marți a fost făcută necropsia.

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, au transmis reprezentanții IJP Prahova pentru sursa citată.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri