Un marinar român este de două săptămâni în comă, într-un spital din Miami

Data publicării:
CarnivalDreamSea2

Un marinar român este în comă, într-un spital din Miami. Acesta a fost implicat într-un accident de muncă în timp ce se afla pe o navă de croazieră în Oceanul Atlantic. A fost nevoie de intervenţia Gărzii de coastă pentru ca marinarul să poată fi transportat la spital.

Tragedia s-a produs în urmă cu două săptămâni. Tânărul marinar, originar din Năvodari, se afla pe vasul Carnival Dream, care tocmai plecase din insula St. Marteen. El a fost trimis de către superiorii săi să repare o conductă de apă, la unul dintre motoarele navei.

Se pare că din conductă a ţâşnit abur fierbinte, iar marinarul a fost ars pe faţă şi pe corp. Pentru că starea sa era critică şi nu putea fi stabilizat, comandantul navei a cerut ajutorul Gărzii de coastă americane pentru a-l transporta la spital.

Victima a fost dusă la spitalul din San Juan, dar medicii au luat decizia transferării la o unitate medicală din Miami, având în vedere starea severă. Accidentul de muncă este investigat de Garda de coastă americană. Pe vapor se afla şi soţia marinarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri