Un medic a împrumutat 2.500 de euro de la cămătari și apoi a fost terorizat ca să dea înapoi de cinci ori mai mult

Data publicării:
bancnote euro si catuse
O companie de stat, subordonată Ministerului Energiei, al cărei rol era controlul cazanelor și recipientelor sub presiune, devenise pușculița personală a conducerii, susțin anchetatorii, Foto: Facebook/ Politie

Un medic din București care a împrumutat 2.500 de euro de la cămătari s-a trezit că are de dat de cinci ori mai mult. După ce a fost amenințat și mașina i-a fost vandalizată, el a depus plângere la poliție.

Victima este un medic de 34 de ani din București. Acum doi ani a împrumutat 2.500 de euro de la un cămătar. A dat înapoi toți banii la timp, dar suspectul i-a cerut apoi și mai mulți bani, sub formă de dobânzi.

Medicul a plătit și acești bani, dar apoi a fost amenințat.

La sfârșitul lunii mai, cămătarul a instigat un bărbat să vandalizeze mașina medicului și să scrie pe autoturism cuvântul "dator". Apoi, agresorii au aruncat cu vopsea pe mașina medicului, pentru a-l convinge să mai dea încă 11.000 de euro.

Medicul a făcut plângere la poliție, iar cămătarul a fost găsit și reținut. După audieri a fost arestat preventiv. Față de complicele lui a fost luată măsura controlului judiciar.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri