Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Feldioara. Şapte persoane au fost rănite

Data publicării:
elicopter smurd 112

Un microbuz cu şapte pasageri la bord s-a răsturnat într-o curbă, pe DN13, la intrarea în localitatea braşoveană Feldioara. Toate persoanele au fost rănite, două rămânând încarcerate. Mai multe echipaje de salvare intervin la faţa locului.

elicopter smurd 112

Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.30, în zona Hanul din Ardeal, de la intrarea în Feldioara, pe DN 13, supranumită şi "Drumul Morţii" din cauza numărului mare de accidente care s-au produs pe această şosea în ultimii ani.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (viscol puternic), iar maşina s-a răsturnat, scrie News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de la SMURD, trei ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare.

Cinci dintre victime şi şoferul au reuşit să iasă singure din microbuz, celelalte două fiind scoase cu ajutorul echipei de la descarcerare.

Cele două victime au suferit mai multe traumatisme şi posibile fracturi şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Ceilalţi cinci răniţi sunt conştienţi, starea lor este bună, dar vor fi duşi şi ei la spital pentru investigaţii, a declarat Adriana Palaghia, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Braşov.

Şoferul microbuzului a refuzat să fie transportat la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 13, în zona accidentului, este întreruptă pe ambele sensuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri