Un ofițer SPP s-a sinucis în stradă, în zona Tineretului din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
170510_SUICID_CFL_03_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Un militar s-a sinucis, miercuri, în zona Tineretului-Şincai din Capitală. El a murit la spital, la scurt timp după ce a fost adus, din cauza unei împușcături în piept.

170510_SUICID_CFL_03_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

ACTUALIZARE 14:55 -  Militarul a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.

170510_SUICID_CFL_07_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil.


"În urmă cu aproximativ o oră, în zona bulevardului Tineretului, un bărbat a comis un act de autoagresiune, împuşcându-se în piept. A fost transportat de urgenţă la spital”, au spus oficiali din Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

În condiţiile în care bărbatul este militar, poliţiştii au informat Parchetul Militar, care va deschide un dosar în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri