Un mort și doi răniți grav, într-un accident în apropiere de vama Giurgiu. Trafic blocat și cozi pe sensul către București

Data publicării:
coloana de masini care stationeaza noaptea
Coadă de 3-4 kilometri pe sensul spre București în urma unui accident rutier cu victime petrecut în Giurgiu, în apropiere de vama cu Bulgaria Foto: captură video Digi24

Un om a murit și alți patru sunt răniți, dintre care doi în stare gravă, în urma unui accident petrecut în județul Giurgiu, pe DN5, în apropiere de vama cu Bulgaria. Traficul este blocat în zonă pentru intervenția unui elicoper SMURD, iar pe sensul către București coada de mașini se întinde pe 3-4 kilometri, potrivit comisarului Cătălin Bocai de la centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Recomandăm celor care staționează în coloană să nu claxoneze inutil și să aștepte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului”, a declarat Cătălin Bocai.

Accidentul s-a petrecut în apropierea localității Uzunu, în zona Hanul Fermierului, din județul Giurgiu, după ce un șofer care mergea cu viteză a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat într-un șanț. În mașină se aflau cinci persoane tinere, iar două dintre ele au rămas încarcerate. O femeie de 21 de ani și un bărbat de 35 de ani au fost găsiți în stop cardio-respirator. În cazul acestuia din urmă, eforturile de resuscitare au fost zadarnice și a fost pronunțat ulterior decesul. El era pasager pe unul din locurile din spate.

Pentru tânăra de 21 de ani a fost chemat elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital, relatează Mediafax.

În accident au mai fost implicați un bărbat 23 de ani, o femeie 29 de ani și un bărbat de 19 ani.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri