Un oficial al delegaţiei echipei de baschet a Ungariei a fost găsit mort în Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
facebook
Foto: Facebook

Zentai Levente, un oficial al delegaţiei Ungariei, prezentă cu două echipe de juniori la turneul de baschet Balkanic Next Star, din Bucureşti, a fost găsit mort, marţi, în Hotelul Rin din Capitală, informează News.ro. Pentru a stabili împrejurările în care acesta a decedat a fost deschis un dosar de cercetare pentru moarte suspectă, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

facebook
Foto: Facebook

Din primele date ale anchetei rezultă că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era venit în România cu o echipă de baschet cadeţi din Ungaria, care participa la Balkanic Next Start Cup, o competiţie pentru jucători sub 16 ani, organizată în perioada 17-21 decembrie, la Arena de Baschet din Bucureşti.

Trupul bărbatului a fost găsit marţi dimineaţă, într-o cameră de la Hotelul Rin din Capitală, la faţa locului fiind trimisă o echipă de la Biroul Morţi Suspecte.

În acest caz a fost deschis un dosar în care se face cercetare pentru moarte suspectă, poliţiştii urmând să stabilească împrejurările în care bărbatul a decedat.

După finalizarea cercetării la faţa locului şi ridicarea probelor, trupul bărbatului va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Conctată de News.ro, Federaţia Română de Baschet a precizat că oficialul delegaţiei ungare ar fi fost găsit marţi dimineaţă în camera de hotel de la Rin Grand, iar cel mai probabil a decedat în cursul nopţii.

Zentai Levente, oficial în cadrul clubului KC Nyregyhaza, a sosit la Bucureşti cu delegaţia celor două echipe ungare de juniori, feminină şi masculină, care participă la Balkanic Next Star. 

Luni seară, Zentai Levente (foto stânga) a postat două fotografii pe Facebook, în una apărând pe banca tehnică în timpul meciului echipei masculine a Ungariei cu Bulgaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri