Sari la conținut

Informații Digi24: Șeful SRI Prahova a provocat un accident mortal. El avea alcoolemie

Un angajat din Serviciul Român de Informații este anchetat după ce ieri după-amiază a provocat un accident în localitatea Tâncăbesti, județul Ilfov. Militarul consumase alcool înainte de a urca la volan. Dosarul a fost preluat Parchetul Militar.

Actualizare 10:00. Primele imagini de la locul accidentului.

Actualizare 8:37. Apar date noi în acest caz. Potrivit informațiilor Digi24, șoferul care a provocat acest accident mortal este chiar șeful SRI Prahova.


Luni după amiază, în jurul orelor 18:00, în localitatea Tâncăbești, județul Ilfov, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada.

În urma expertizei se va stabili dacă femeia de 35 de ani se afla sau nu pe trecerea de pietoni.

Șoferul avea o alcolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat și este militar în cadrul SRI. El se deplasa de la Ploiești la București.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul parchetului militar pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul uciderii din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.