Un pilot de aviaţie, băut şi fără permis, a provocat un accident în Buzău

Data actualizării: Data publicării:
accident

Un pilot de la Școala Militară Bobocu, băut și cu permisul suspendat tot din cauza băuturii, a provocat un accident în Buzău. Tânărul de 27 de ani venea dinspre Râmnicu Sărat, pe Dumul European 85, iar la intrarea în Buzău a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe şosea și s-a oprit într-un stâlp.

Ulterior, bărbatul a abandonat maşina avariată şi a vrut să fugă, alături de un pasager aflat cu el în autoturism, asemenea aflat în stare avansată de ebrietate. Cei doi au fost însă prinşi de poliţiştii locali.

“Politiştii locali de la Serviciul Disciplina Rutieră şi Serviciul Ordine şi Linişte Publică, în timp ce patrulau în zona “Rond XXL”,  au prins două persoane care au încercat să fugă după ce au produs un accident rutier. Un şofer de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW, a intrat pe spaţiul verde al rondului deteriorând un indicator rutier. După producerea accidentului, şoferul şi pasagerul aflat în dreapta sa au fugit de locul accidentului, dar au fost opriţi de politiştii locali şi predaţi organelor de cercetare”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Buzău, Doru Dumitraşcu, citat de News.ro.

După accident, şoferul a refuzat să sufle în etilotest, dar şi să-i fie recoltate probe de sânge la spital pentru stabilirea alcoolemiei. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că tânărul are permisul suspendat din 6 martie, tot pentru consum de alcool la volan.

Bărbatul este pilot la Unitatea de la Boboc, din judeţul Buzău, el fiind fiul unei judecătoare şi al unui general de armată. Pilotul s-a ales cu dosar penal şi riscă până la 5 ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri