Un pistol mitralieră și două pistoale cu glonț, găsite de polițiști la o percheziție domiciliară

Data actualizării: Data publicării:
Polițiști în misiune
Foto cu caracter ilustrativ: Arhivă Digi24

Un bărbat din judeţul Galaţi, care deţinea ilegal un pistol mitralieră şi două pistoale cu glonţ, a fost reţinut de poliţişti, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Galaţi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Activităţile au fost efectuate în municipiul Galaţi şi în satul Şiviţa, comuna Tuluceşti, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani fiind descoperite trei arme letale interzise la deţinere. Este vorba despre un pistol mitralieră semiautomat calibrul 9 mm, prevăzut cu amortizor, ce avea în încărcător nouă cartuşe cu glonţ, un pistol cu glonţ prevăzut cu amortizor, cu toate inscripţiile şterse, ce avea în încărcător şase cartuşe cu glonţ calibrul 9x18 mm, precum şi un pistol cu glonţ calibrul 7,65 mm, cu seria ştearsă, ce avea în încărcător cinci cartuşe cu glonţ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri