Un polițist aflat în misiune, surprins în timp ce avea un comportament neadecvat, într-o cabină de probă din mall

Data publicării:
cabina de proba
Foto: Getty Images

Caz bizar la Cluj. Un polițist de la Crimă Organizată din Satu a fost surprins în timp ce se atingea în zonele intime în cabina de probă a unui mall din Cluj-Napoca. Clienții magazinului s-au plâns, au anunțat paza după ce au auzit zgomote neobișnuite din cabină.

Agenții de pază au chemat Poliția, iar colegii agentului care nu s-a putut abține de la comportamentul neadecvat unui spațiu public, l-au luat și l-au dus la secție. Acolo au aflat că agentul special era în misiune.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj face acum cercetări în acest caz.

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a declarat că vina o poartă sistemul corupt din România, întrucât o parte din polițiști ajung în funcții prin „șpagă”.

„Asta ne mai lipsea, ca în rest le aveam pe toate. Am înțeles ca acest polițist este tot de la Crimă Organizată și în ultimul timp a devenit specialitate domnului Vela.

Domnul purtător de cuvânt Vela poate să intervină și să ne comunice luni că l-a destitutit, că l-a mutat, exact ca și în cazul Badea”, spune Dumitru Coarna, preșendintele SNPPC.

„Dacă este în funcție, înseamnă ca a trecut aceste teste (psihologice n.r.). De multe ori, o parte din polițiști intră în sistem prin corupție. (...) Corupția macină sistemul nostru așa cum macină întreaga societate românească”, spune Dumitru Coarnă.

„Se pot face mult lucruri. În primul rând, trebuie să începem cu miniștrii de Interne, trebuie să avem oameni care să gestioneze profesioniști. De la încadrare, respins cel care nu corespunde, nu încadrăm pe șpagă”, adaugă președintele SNPPC.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri