Un polițist de 21 de ani și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap. El era angajat de doar 9 luni

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Un polițist de 21 de ani și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap.

Un agent de poliție din județul Galați s-a sinucis marți seara, potrivit Inspectoratului Județean. Tânărul și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap. Polițistul avea 21 de ani și lucra în MAI de doar 9 luni, fiind angajat la Postul de Poliție din Cavadinești. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a petrecut incidentul. Din primele informații, se pare că agentul se despărțise recent de iubita sa.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, transmite IPJ Galați.

„Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului. Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul. Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, mai precizează sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri