Un polițist din Ialomița s-a împușcat cu pistolul de serviciu. Agentul este în stare critică

Data publicării:
masina de politie girofar

Actualizare 13:25: Potrivit medicilor de la Spitalul Floreasca, polițistul este „în stare extrem de gravă” și la această oră este în sala de operație.

Acum este „foarte greu de dat un pronostic” privind șansele acestuia de supraviețuire, el fiind „în stare critică”.


Starea polițistului este foarte gravă. El a fost adus la Spitalul Floreasca în jurul orei 12:45 cu un elicopter SMURD. Medicii îl investighează acum pentru a putea vedea dacă îl pot opera de îndată și să-i salveze viața.

În momentul în care a avut loc incidentul, în jurul orei 10:00, agentul se afla singur în mașină pe un drum comunal din apropierea orașului Fetești. El a intrat în tură la ora 8:00. Șeful agentului l-a găsit împușcat în zona capului.

Anchetatorii iau în calcul orice variantă, de la accident la tentativă de sinucidere. Asta deoarece, din informațiile strânse de la rudele polițistului, agentul avea anumite probleme cu familia, peste care nu ar fi putut să treacă.

Acest polițist a fost evaluat de fiecare dată cu calificative de bine și foarte bine. De altfel, la evaluarea psihologică din luna mai a fost declarat apt din punct de vedere psihologic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri