Mamă și copil de 7 ani, omorâți de un șofer băut și fără permis. A plecat de la locul accidentului, apoi s-a întors: fusese după țigări

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd 112
Ambulanță SMURD la intervenție.

O mamă și copilul ei de șapte ani au fost uciși joi seara de un bărbat care conducea o mașină băut și fără să aibă permis. Tragedia s-a petrecut într-o localitate de lângă Sibiu, în momentul în care cel de la volan a pierdut controlul vehiculului, a intrat pe contrasens unde a lovit victimele și încă un băiat, care a supraviețuit, dar va sta mult la pat, pentru că are mâinile și picioarele rupte.

După impact, individul a fugit, dar a fost găsit de polițiștii cărora le-a explicat că plecase să își cumpere țigări.

Autorul accidentului, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de procurorii care cer judecătorilor să îl aresteze până la începerea procesului.

ACTUALIZARE 22:55 - Informații uluitoare! Şoferul care a omorât o mamă și pe unul dintre copiii săi, mai fusese depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere”, a explicat Luciana Lazăr.

ACTUALIZARE 21:10 - O femeie de 30 de ani și copilul ei în vârstă de șapte ani au murit, joi seara, după accidentul petrecut pe DN 7, în localitatea Cârțișoara, județul Sibiu. Încă un copil a fost dus la spital. Cei trei au fost loviți pe trecerea de pietoni de un șofer băut și fără permis.

Reprezentanții Ambulanței Sibiu au transmis că cele trei persoane rănite pe trecerea de pietoni sunt mamă și doi copii, nu trei copii, cum era informația inițială.

ACTUALIZARE 20:40 - Şoferul care a accidentat grav doi copii şi o femeie joi seara, pe Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, s-a întors la locul faptei, după ce fugise pe jos, iar din primele cercetări s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere, potrivit Poliţiei.

„Autorul accidentului are 37 de ani şi domiciliul în Cisnădie. A revenit la locul accidentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea maşina a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a accidentat o femeie şi doi copii (7 şi 10 ani), apoi a intrat într-un gard. Bărbatul nu deţine permis de conducere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.


Știrea inițială:

Un şofer a fugit de la locul accidentului joi seara, după ce a lovit o mamă și cei doi copii ai ei pe DN7C Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, a anunţat IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

„Pe DN7C, în localitatea Cârţişoara, a avut loc un accident rutier: un autovehicul a acroşat trei copii, doi sunt în stare gravă. Autorul este cunoscut, însă a părăsit pe jos locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Doi dintre copii sunt inconştienţi, potrivit Ambulanţei Sibiu.

„SAJ SIBIU trimite de urgenţă un echipaj de tip C şi unul de tip B 2 în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu, la un accident rutier. În centrul localităţii, se pare, trei copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconştienţă. Se mai deplasează şi forţe ISU de la Sibiu şi Victoria”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri