Un șofer beat a provocat un accident, apoi a adormit înainte să oprească motorul mașinii

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie

Un șofer în vârstă de 44 de ani din județul Vaslui a lovit cu mașina un palet cu materiale de construcții, apoi, beat fiind a adormit la volan, înainte să apuce să oprească motorul mașinii. Au făcut acest lucru polițiștii sosiți la fața locului, informează site-ul stiriest.ro.

La data de 28 noiembrie 2022, ora 18:16, polițiștii rutieri vasluieni au fost sesizați prin apel la 112 că pe strada Slt. Ioanesei Adrian, din oraș, în zona intersecției cu strada Andrei Mureșanu, șoferul unui autoturism a oprit mașina pe drum și pare că se află sub influența alcoolului.

„Întrucât conducătorul autoturismului dormea în momentul depistării și emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a spus reprezentantul Biroului Rutier Vaslui.

Ieri, 29 noiembrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat pentru 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri