Un şofer spune că a fost bătut de doi poliţişti, după ce i-a înjurat

Data publicării:
batut

Un şofer din Craiova susţine că a primit o bătaie soră cu moartea într-un sediu de poliţie. Tânărul spune că s-a certat cu agenţii în trafic, recunoaşte că i-a înjurat, dar nu credea că o să se ajungă atât de departe. Bărbatul este lovit grav la cap, se află în spital şi va fi operat. Dacă va depune plângere, poliţiştii vor fi anchetaţi de şefii lor.

Şoferul spune că era în trafic, când a văzut un echipaj de poliţie care nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni. A plecat în urmărirea maşinii de poliţiei, a claxonat şi le-a atras atenţia oamenilor legii ca nu au procedat corect.

Cristian Dida, victimă: „Le-am zis, aşa daţi voi exemplu la cetăţeni? Ce exemplu ne daţi voi nouă? Şi a început să mă înjure”.

Bărbatul recunoaşte că i-a înjurat pe oamenii legii, moment în care a fost încătuşat, dus la sediul poliţiei şi, spune el, bătut.

"Din momentul acela s-a dezlănţuit iadul propriu-zis. Cu picioare, cu sărituri pe mine, cu pumni, cu scaune. O tortură"

Bogdan Fănuţă, manager al Spitalului de Urgenţă Craiova: „A fost adus un pacient de 36 de ani internat prin serviciul de urgenţă cu un traumatism cranian acut. Pacientul a afirmat că a fost victima unei agresiuni”.

Bărbatul este hotărât să depună plângere împotriva celor doi poliţişti. Oficial, şefii agenţilor nu au deschis o anchetă, neoficial însă se fac verificări în acest caz.

Şeful secţiei nr. 3, Laurenţiu Dumitrescu: „Am demarat verificări. (Faceţi verificări?) Da. (Adică faceţi şi dv ancheta dv internă). Bineînţeles"

Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj: „În măsura în care vom fi sesizaţi vom deschide o anchetă şi se vor efectua verificări legale conform procedurilor".

Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că ar fi încălcat diferite reguli rutiere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri