Un tânăr a furat o mașină după ce s-a dat drept proprietarul autovehiculului, în urma unui anunț postat pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
masina drum sosea traseu plecare excursie
Foto: Gulliver/ Getty Images

Un tânăr de 22 de ani s-a dat drept proprietarul unei mașini și a răspuns unui anunț postat pe Facebook prin care o persoană anunța că a găsit cheile autovehiculului. După ce a ajuns în posesia cheilor, tânărul a furat mașina.

Un binevoitor care a găsit cheile pe stradă a publicat un anunț pe Facebook. Însă, în loc să răspundă proprietarul, în urma anunțului s-a prezentat un bărbat de 22 de ani care a susținut că el deține mașina. Astfel a luat cheile și a furat autoturismul care se afla parcat pe strada Rozelor din Mangalia, potrivit Mediafax.

Polițiștii constănțeni l-au prins însă pe tânăr la volanul mașinii, pe o altă stradă din oraș.

„În scurt timp, în urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au depistat autoturismul în cauză pe strada Negru Vodă din municipiu, iar la volanul acestuia au identificat un tânăr de 22 de ani, din orașul Cernavodă, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În urma verificărilor, aceștia au descoperit și modalitatea ingenioasă prin care tânărul a ajuns în posesia cheilor.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul în cauză ar fi intrat în posesia cheilor în urma vizualizării unui anunț postat pe rețelele de socializare de către o persoană care le-ar fi găsit pe stradă”, a informat IPJ.

Bărbatul de 22 de ani a fost reținut de polițiștii din Constanța, iar în cursul zilei de sâmbătă va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Acesta mai este suspectat și pentru un alt furt. Polițiștii bănuiesc că pe 22 decembrie, același bărbat ar fi intrat într-o casă din localitatea Valu lui Traian și ar fi furat un sistem audio în valoare de 600 de lei.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri