Un tânăr care a atacat o patrulă de poliție a fost împușcat mortal

Data publicării:
crima sangeorz -bistriteanul
Foto: bistriteanul.ro

Un bărbat care a atacat o patrulă de poliție a murit după ce a fost rănit grav prin împușcare, vineri seară, în orașul Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud. Polițiștii se aflau în misiune, iar în incident a fost rănit și unul dintre oamenii legii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit IGPR, patrula de poliție din orașul Sângeorz-Băi a fost dirijată să aplaneze un scandal, în urma unui apel prin 112. „În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliție pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi polițiști cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind și un prieten. Urmare a somațiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre polițiști a fost și el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului”, a informat Poliția, vineri seară, într-un comunicat citat de Agerpres.

Presa locală scrie că peste noapte bărbatul rănit prin împușcare a murit la spital. Potrivit bistriteanul.ro, tânărul de 25 de ani care a fost împușcat de către un polițist din Sîngeorz-Băi în timp ce îi ataca cu o bâtă colegul, a decedat în cursul nopții. Starea tânărului era deosebit de gravă, acesta ajungând la spital în stop cardio-respirator. A intrat în operație, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Alături de tânăr, la spital a mai ajuns și un polițist de 25 de ani lovit de către tânăr cu o bâtă în zona feței și a capului, dar și mama agresorului, care prezenta o plagă împușcată în antebraț. De asemenea, medicii s-au ocupat și de un bărbat de 47 de ani, care se pare că este vecin cu agresorul. Acesta fusese în prealabil lovit cu o rangă de către agresor, iar soția sa a sunat la 112 și a chemat poliția în sprijin, iar tânărul a continuat „lupta” cu cei doi oameni ai legii.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri