Un tânăr de 19 ani din Arad a fost înjunghiat mortal, în urma unui conflict spontan

Data publicării:
Cutit atac injunghiere - Guliver GettyImages

 

Foto © Guliver/GettyImages

Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din cartierul Aradul Nou, unde victima, în vârstă de 19 ani, mergea spre locul de muncă, împreună cu un amic de 23 de ani.

La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un bărbat de 25 de ani şi s-au luat la bătaie.

„Din primele cercetări reiese că a fost vorba de un conflict spontan. Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat cu un corp ascuţit, iar ulterior a decedat”, a declarat procurorul Dan Ursu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit Mediafax.

Câţiva martorii la incident au sunat la 112, iar victima a fost preluată de o ambulanţă şi a fost trasportată a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

„Din păcate, victima a ajuns la spital decedată. Se pare că a murit din cauza hemoragiei puternice, rănile fiind în zona abdomonală şi la un braţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al apitalului, Adrian Wiener.

Şi amicul victimei a fost rănit, însă nu a necesitat internare.

Procurorii l-au reţinut pe suspectul de 25 de ani, iar în noaptea de duminică spre luni judecătorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de omor şi loviri şi alte violenţe. Procurorii audiază mai mulţi martori, pentru a stabili de la ce a pornit conflictul, iar din primele informaţii reiese că părţile nu se cunoşteau.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri