Un tânăr din Constanța s-a sinucis aruncându-se de la etajul 8. Ultimul mesaj pe care l-a postat pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta

Duminică seara, polițiștii au fost alertați, printr-un apel la 112, după ce un tânăr de 25 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Constanța.

Persoana care a apelat numărul de urgență a fost chiar iubita acestuia și, conform unor surse din cadrul anchetei, tânărul s-ar fi sinucis, potrivit Mediafax.

În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Tânărul care s-a sinucis a postat, duminică, pe Facebook un video în care vorbește despre gestul lui.

El își salută prietenii și fosta iubită, despre care spune că l-a împins să facă lucrul acesta. „Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc este total greșit și că nu e capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. (...) Vreau să îmi cer scuze față de mama mea, nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană. Întotdeauna m-am descurcat singur și cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relația a fost una toxică pentru mine. (...) Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac”, a spus acesta.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri