Un tânăr din Maramureș a murit salvându-și familia. Situația imposibilă în care a fost pus

Data publicării:
tanărBaiaMare
FOTO: https://baiamare24.ro

Un tânăr de 30 de ani, din Maramureș, a murit salvându-și copilul de doar câteva luni, soția și soacra. Tragedia s-a produs după ce mașina condusă de bărbat a luat foc în timpul mersului, iar el a intervenit să o stingă uitând de frâna de mână.

Potrivit baiamare24.ro, tânărul de 30 de ani era la volan, pe un drum închis circulației publice din comuna Cetățele. În mașină se aflau soţia, bebelușul lor și soacra. În timpul mersului, de sub capotă a început să iasă fum, iar bărbatul a oprit mașina ca să vadă ce se întâmplă, uitând de frâna de mână. Pentru că drumul era în pantă, mașina s-a pus în mișcare.

La câțiva zeci de metri era o râpă, iar bărbatul nu a ezitat și a sărit în fața mașinii, încercând să o oprească. A reușit, dar mașina a trecut peste el și l-a ucis. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic.

IPJ Maramureș a transmis un comunicat: „Ieri, 21.08.2019, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele.

Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului au relevat că în timp ce conducea autoturismul în locul numit «Poiană», pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare şi a trecut peste bărbat, acesta rămânând încarcerat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri