Un tânăr din Rădăuți s-a certat de Crăciun cu familia, a cumpărat benzină și a dat foc mașinilor bunicii sale

Data publicării:
radauti
Un tânăr din Rădăuți s-a certat de Crăciun cu familia, a cumpărat benzină și a dat foc mașinilor bunicii sale. Foto: obiectivdesuceava.ro

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Rădăuţi, care a dat foc mașinilor familiei în a doua zi de Crăciun, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti după ce a incendiat un autoturism Mercedes şi unul Peugeot, aparţinând bunicii sale, maşini ce erau utilizate de el şi de mama acestuia, potrivit Agerpres.

Poliţiştii care au anchetat cazul l-au identificat pe tânăr, luni, la domiciliul său din Rădăuţi. Hainele acestuia aveau miros de benzină, iar la controlul corporal au fost găsite două brichete.

Ancheta a stabilit că luni dimineaţa, pe fondul unor certuri anterioare cu familia, tânărul a mers la o staţie de carburanţi din municipiul Rădăuţi de unde a achiziţionat o cantitate de benzină, după care s-a deplasat pe str. Zimbrului din localitate, unde, în jurul orelor 4,50, folosind benzina a incendiat în mod deliberat cele două vehicule aparţinând familiei.

Ambele mașini au fost distruse în proporţie de 90%, valoarea prejudiciului fiind estimată la 6.500 euro, potrivt procurorilor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru distrugere şi ameninţare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri