Un traficant de cocaină, prieten cu Adrian Mutu, reținut de polițiști în parcarea unui mall

Data publicării:
mihailescu mutu reghecampf

Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut, miercuri, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorul DIICOT Piteşti, fiind suspectat că, din 2017 şi până în prezent, vindea cocaină în judeţul Argeş şi în Bucureşti. Traficantul se numește Alexandru Mihăilescu și este un apropiat al lui Adrian Mutu, spun surse judiciare.

mihailescu mutu reghecampf
Alexandru Mihăilescu (în centru), alături de Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorul DIICOT - S.T. Piteşti au desfăşurat, miercuri, o acţiune la Piteşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Astfel, poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc, arată Poliţia Judeţeană Sibiu.

Bărbatul, este bănuit că, din 2017 şi până în prezent, ar fi traficat cocaină în judeţul Argeş şi în municipiul Bucureşti.

Pentru probarea activităţii infracţionale, au fost făcute două percheziţii domiciliare, în municipiul Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti, la locuinţele bărbatului.

„În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3.850 de lei şi 3.100 euro, precum şi ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporţionarea drogurilor. Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu”, mai arată Poliţia Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Prieten de ani de zile cu fostul fotbalist Adrian Mutu, Alexandru Mihăilescu, zis şi Alex Copil Bătrân era monitorizat de mai multe luni de către DIICOT şi vindea droguri în special în Bucureşti. Traficantul era nelipsit de la petrecerile lui Mutu, iar printre oamenii din lumea fotbalului cu care se ştia bine se numără fotbalistul Alex Chipciu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Mihăilescu s-a numărat printre invitaţi anul trecut la ziua de naştere a lui Tiago, copilul pe care Adrian Mutu îl are cu soţia lui, Sandra, scrie Adevărul.ro.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri