Unde a fost găsit un bărbat din Bistrița Năsăud dispărut de acasă din luna februarie

Data publicării:
persoane disparute, cautari, ancheta
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un tânăr din Bistriţa Năsăud, care a dispărut de acasă în luna februarie, a fost găsit în Germania, la muncă. În tot acest timp familia l-a căutat disperată, însă abia în luna august i-a fost anunțată dispariția la Poliție.

Polițitii l-au dat în urmărire și după doar patru zile l-au localizat pe bărbat în Germania, relatează Gazeta de Bistrița.

Mama bărbatului de 37 de ani s-a dus la poliție și a spus că acesta a plecat de acasă în luna februarie și nu a mai dat niciun semn de viața. A așteptat o perioadă, crezând că este plecat la prieteni, după care a început să îl caute la toate cunoștințele care l-ar fi putut găzdui o perioadă. Când a rămas fără nicio soluție, adică după 6 luni, a apelat la autorități.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au dat în urmărire internațională, existând suspiciunea că bărbatul ar fi putut să plece din țară. S-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, la muncă, în Germania, însă nu s-a gândit să-și anunțe și familia.

„În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit”, transmite IPJ Bistrița Năsăud.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri