Unul dintre suspecții jafului din cutiile de valori din Pitești a fost văzut și la o bancă din Ploiești

Data publicării:
camera de supraveghere

Cei doi suspecţi au intrat în atenţia anchetatorilor, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că ei veneau nefiresc de des la bancă sub pretextul era că vor să-şi verifice bunurile din cutiile. Mai mult, unul dintre ei ar fi fost văzut şi în imaginile surprinse de camere acum câteva luni, la o altă bancă din Ploiești. Şi de acolo au dispărut bani din cutiile de valori.

Primul păgubit a constatat vineri că i-au dispărut banii şi bunurile. Este vorba de 130.000 de dolari şi 49.000 de lei, precum şi de obiecte din aur.

Vineri la ora 14 am fost aici în bancă. Şi vedeţi că după mine au apărut atâţia. Da, i-am văzut, dar nu-i ştiu ca şi persoane”, spune primul păgubit.

Reprezentanţii bancii spun că singurii care știu ce este în interiorul casetelor sunt clienţii.

„Niciuna dintre încuietori n-a fost forţată, niciuna dintre încuitori n-a fost ruptă.S-au deschis cu amândouă cheile! Şi cea care a fost la bancă şi cheile noastre care au fost la noi dar probabil le-a mai avut cineva”, susține al doilea păgubit.

„Sunt 11 plângeri. Toţi cei care au venit către poliţie au susţinut faptul că din cutiile de valori le-au dispărut sume de bani sau obiecte. Toate sumele sunt foarte mari, la nivelul de peste 100.000 de euro, iar cea mai mare este undeva în jurul valorii de 400.000”, declară comisar-şef Dănuţ Dinu, IPJ Argeş.

În dosarul deschis acum, anchetatorii vor audia încă 15 persoane care deţin chei de la cutii de valori ale băncii. Până acum, păgubiţii au reclamat dispariţia a 2 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri