Video Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei: Șofer fugar, scos de polițiști pe geamul mașinii. Bărbatul era beat și nu avea permis

Data publicării:
șofer beat fugar
Polițiștii au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru a-l scoate pe bărbat din ea. Foto: Captură Digi24

Urmărire ca în filme, sâmbătă, pe străzile din Capitală. Un șofer beat și fără permis a fugit de poliție după ce agenții de la rutieră i-au făcut semn să oprească. Polițiștii l-au urmărit minute bune în trafic până când au reușit să-i blocheze mașina. I-au spart geamul și l-au scos cu forța din autoturism.

Larisa Rațiu, jurnalist Digi24: În imaginile surprinse de un telespectator Digi24 se observă cum un polițist a reușit să-l prindă pe bărbatul care a încercat să fugă de ei.

Incidentul a avut loc sâmbătă, chiar în centrul Capitalei. Polițiștii au încercat să îl oprească pe bărbat pentru un control de rutină dar acesta a refuzat să se conformeze și a demarat în trombă, crezând că în așa fel va putea scăpa de ei.

Agenții de poliție l-au urmărit și într-un final au reușit să-i blocheze mașina. Cu toate acestea, șoferul s-a încuiat înăuntru și a refuzat să coboare.

Polițiștii au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru a-l scoate pe bărbat din ea.

După testarea șoferului cu aparatul etilotest s-a dovedit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului. Mai mult decât atât, bărbatul avea și permisul de conducere suspendat.

În acest moment se fac cercetări la Secția 1 de poliție din Capitală pentru a stabili care este pedeapsa pe care șoferul urmează să o primească.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri