Urmărire ca-n filme, în Capitală. Un şofer beat a spart parbrizul unei maşini de poliţie şi a muşcat un om al legii

Data publicării:
9374 0000218995

Tot scandalul a început în momentul în care poliţiştii l-au oprit pe şofer la Piaţa 1 Mai, din cauză că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Şi nu a fost uşor de prins, deoarece oamenii legii au trebuit să îl urmărească de la Piaţa Romană.

După ce a fost urcat în maşina de poliţie, bărbatul a încercat să fugă şi a spart cu picioarele geamul autoturismului. Din spusele martorilor, acesta a reuşit să îl muşte pe unul dintre poliţişti.

Bărbatul a fost testat la faţa locului pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost pozitiv, 0,73 la mie alcool pur în aerul expirat.

„În momentul în care a fost înştiinţat că va fi condus la IML pentru recoltarea de probe biologice, a încercat să fugă. Poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat, după care l-au urcat pe bancheta de spate. Deşi era încătuşat cu mâinile la spate, conform prevederilor legale, acesta a reuşit să spargă geamul portierei cu picioarele”, a declarat Vasile Apostol, comisar-şef la Brigada Rutieră Bucureşti.

L a sediul IML, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice. Pe numele scandalagiului s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru refuz de recoltare de probe biologice şi pentru distrugere de bunuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri