Urmărire cu focuri de armă

Data publicării:
politisti masina de politie fb politia romana 1 -1

Cei patru membri ai bandei au furat cinci mii de lei, din casa unui localnic din Târgu Secuiesc. Bărbatul a reţinut numărul maşinii şi a sunat la 112. Poliţiştii din judeţul Covasna au început imediat să caute autoturismul înmatriculat în Bulgaria. L-au găsit în Sfântu Gheorghe, dar şoferul nu a oprit când a fost somat, aşa că poliţiştii au început să tragă. Două din cele nouă gloanţe au lovit maşina urmărită.

Localnic: „Am auzit, deodată, sirena Poliţiei şi nişte împuşcături. Când am ieşit afară, i-am văzut pe respectivii pe burtă acolo şi Poliţia tot îi ancheta.”

***

Localnic: „Împuşcături şi sirena. Am fugit la poartă şi, când am ajuns noi la poartă, deja îl trăsese pe şofer jos, era culcat şi ţipa la el. Cătuşele! Colega, cătuşe, colega, cătuşe!

Agent principal Nicoleta Marin, purtător de cuvânt IPJ Covasna: „Au fost executate focuri de armă, atât în plan vertical cât şi înspre pneurile autovehiculului, pentru ca acesta să poată fi oprit, ceea ce s-a şi reuşit.”

Înainte de a fi prinşi, fugarii au aruncat pe geamul maşinii o parte din bani şi au reuşit să treacă inclusiv de un baraj al Poliţiei, pe DN11, la limita judeţelor Covasna şi Braşov. Doi bărbaţi şi o femeie din autoturism, cu vârste între 29 şi 38 de ani, au fost prinşi de poliţiştii, în timp ce o altă femeie a reuşit să fugă, sărind gardul în curtea unui localnic.

Localnic: „M-am dus şi-am întrebat-o „Da ce, pe cine căutaţi?” Zice „a avut bărbată-meu accident cu maşina.”

Femeia care a reuşit să scape este căutată acum inclusiv cu câini de urmărire. Poliţiştii au stabilit că hoţii sunt din judeţul Prahova şi au reuşit să recupereze o parte din banii furaţi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri