Urmărire cu focuri de armă în Prahova

Data actualizării: Data publicării:
politie

Un șofer care avea permisul reținut și care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii a fost prins, miercuri, după ce polițiștii din Prahova au folosit armamentul, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Oana Bunghez, a declarat că incidentul a avut loc în cadrul unei acțiuni organizate în vederea reducerii accidentelor rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată din Blejoi.

Un ofițer a tras un foc de avertisment în plan vertical pentru oprirea unei mașini care nu a respectat semnalul de oprire făcut de polițist.

„Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta avea permisul reținut”, a menționat Oana Bunghez.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că bărbatul avea permisul reținut pentru conducere sub influența alcoolului.

Potrivit surselor citate, inițial, când polițistul i-a făcut semn să oprească, șoferul a tras pe dreapta, însă a demarat în trombă când omul legii s-a apropiat de mașină.

Polițiștii au pornit după el, iar în timpul urmăririi bărbatul a lovit mai multe tomberoane de gunoi, apoi a ajuns pe un câmp, unde polițiștii l-au blocat.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri