V. Ponta către angajații MAI: O să vă apăr împotriva oricui. Uitați-vă mai puțin la televizor, asta e treaba politicienilor

Data publicării:
Victor Ponta Guvernul Romaniei - gov

„O sa vă apăr cu toate forțele și împotriva oricui va veni să generalizeze lucruri care nu au funcționat. În niciun caz vina nu aparține structurilor Ministerului de Interne, ci altor structuri, care și-au asumat această vină. Să vă vedeți de misiuni, aveți în continuare încrederea și sprijinul meu, aveți la conducere în acest moment un ministru interimar care știe cum funcționează ministerul, care sunt mecanismele de autoritate. Vreau să vă continuați activitate, dacă au fost lucruri care nu au funcționat foarte bine, atunci împreună cu Gabriel Oprea, Raed Arafat și reprezentanții ministerului ne apucăm chiar de azi să îmbunătățim procedurile”, a spus Victor Ponta.

„Oamenii din teren și-au făcut mereu datoria și nu o să accept de la nimeni să vorbească despre reprezentanții Ministerului de Interne altfel decât așa cum merită, în termeni laudativi. Uitați-vă mai puțin la televizor, asta e treaba oameniior politici, voi aveți de salvat vieți și de făcut ca societatea să meargă în continuare în mod obișnuit. S-au asumat răspunderi, chiar dacă uneori nu era vorba de vinovăție. Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență și-a făcut datoria. Dacă li s-ar fi spus oamenilor unde să caute, lucrurile arătau altfel”, a subliniat el.

Ieri, ministrul de interne Radu Stroe și-a dat demisia, după ce a fost aspru criticat în urma unor declarații pe tema accidentului aviatic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri