V. Ponta despre M. Grapini: „Dacă e nemulțumită, o să găsim alt ministru mai bun”

Data publicării:
maria grapini facebook

Relația dintre Guvern și mediul de afaceri este în primul rând responsabilitatea doamnei ministru Grapini. Nu știu în ce context... Dacă e nemulțumită, sigur o să găsim un alt ministru mai bun”, a declarat Victor Ponta despre declarațiile ministrului Maria Grapini, în conferința de presă de la Vilnius.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat marţi că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte, şi că membrii acestuia nu înţeleg mediul de afaceri, potrivit Mediafax.

„Dacă s-a înţeles că eu am apăsat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru că niciun ministru nu a venit până acum şi să spună ce prost e Guvernul. Nu? Intru şi eu în Cartea Recordurilor”, a comentat azi Maria Grapini.

Maria Grapini a arătat că problemele mediului de afaceri nu sunt înţelese perfect la nivelul Executivului şi că uneori are impresia „că merge pe contrasens” când prezintă în Guvern dificultăţile firmelor.

„Nu se înţeleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului. Am impresia uneori că merg pe contrasens când mă duc cu anumite lucruri preluate din mediul privat, dar asta este problema mea. De aceea mi-aş fi dorit ca mai mulţi oameni de afaceri să-şi asume acest risc şi să fie dispuşi să-şi bage în acest malaxor întreaga carieră. M-am dus în sistemul public cu dorinţa de încerca sa transmit în Executiv problema reală din mediul economic”, a spus Maria Grapini.

Maria Grapini a fost aleasă deputat din partea Partidului Conservator. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri