V. Ponta: Ecologie nu înseamnă lucruri care dau bine pe Facebook. Nu vom lăsa manifestările extremiste să se întindă

Data publicării:
ponta la tsd

Premierul a mai spus că adevărata problemă a României este ieşirea din sărăcie şi crearea locurilor de muncă.

Ecologie înseamnă că pentru acei oameni amărâţi de la Vaslui, soluţia este să investeşti mai mult, să aibă aibă infrastructură mai bună să aibă locuri de muncă”, a declarat Victor Ponta, la Brașov, unde participă la Congresul Tineretului Social Democrat.

Vrem să ne dezvoltăm, vrem să ieşim din sărăcie, vrem să avem locuri de muncă pentru tineri. Asta inseamnă protecția adevărată a naturii, nu lucruri care dau bine pe Facebook sau la vreo televiziune”, a adăugat premierul.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că, atât timp cât va fi prim-ministru, nu va accepta ca disputa și controversa să se transforme în violență. „Atât timp cât manifestările sunt pașnice, atâta timp cât aceste manifestări nu încalcă drepturi fundamentale, nu blochează drumuri naționale, nu blochează proprietăți private, evident că îmi doresc foarte mult să nu existe niciun fel de reacție exagerată a forțelor de ordine și nici n-a fost”, a mai spus șeful Guvernului.

Am văzut că e un grup extremist, care încearcă să creeze o provocare și violență la Câmpeni, în apropierea celor de la Roșia Montană. Vom avea grijă să nu lăsăm manifestările extremiste și violente să se întindă”, a subliniat premierul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri