Vânătoarea de cadouri. Reducerile ajung și la 50% în perioada sărbătorilor

Data publicării:
goana2

Cu gândul deja la Crăciun, toată lumea încearcă să îl ajute pe Moş să găsească cele mai dorite cadouri. Dacă iei în seamă studiile, nu ai cum să dai greş. Femeile care aşteaptă haine în dar sunt de două ori mai numeroase decât bărbaţii. Sunt mai cochete, dar şi mai darnice: cumpără cadouri pentru toţi cei dragi, dar nu uită să se pună pe primul loc.

Aş vrea şi pentru prieteni, dar mai întâi mi-am gasit mie, recunosc, da! Un pulover aş vrea pentru soţ, acum vreau să îl surprind cu un cadou pentru Moş Crăciun”, spune o femeie.

Reporter: Ce i-ai cerut moşului?
Fetiță: Foarte multe haine, normal! I-am cerut o husă pentru telefon, cea pe care o am s-a pătat, i-am mai cerut nişte căşti noi şi un microfon.
Reporter: Ce a zis moşul? E bătrân, poate sa le ducă pe toate?
Fetiță: Eu cred că da!

După haine, cele mai căutate sunt decoraţiunile şi dulciurile.

Anul acesta, bugetul mediu pentru darurile de Crăciun pare să fie 110 euro. Echivalentul unui parfum, un cadou ales de cei mai mulţi domni pentru iubite.

Soluţii sunt şi pentru cei nehotărâţi.

Dacă îţi doreşti să faci cadouri mai ieftine sau nu cunoşti prea bine persoana căreia vrei să îi faci cadou, voucherele sunt o bună opţiune. Avem vouchere de valori diferite, 50, 100, până la 400 de lei”, spune Claudia Brezoiu, reprezentantul unui magazin.

Ţinând cont de numărul românilor care au umplut magazinele, parcările din Capitală au fost pline încă de la primele ore. Unele centre comerciale au prelungit programul până la ora 24.00 în zilele de dinaintea sărbătorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri