Vasile Blaga: Avem șansa să fie pe deplin lămurite și aspectele legate de fuga lui Omar Hayssam din țară

Data publicării:
vasile blaga mediafax

Este o bucurie pentru fiecare român. Datorită perseverenței instituțiilor statului, Hayssam a fost adus în țară. Nu a fost un lucru ușor de realizat. Perseveranța autorităților trebuie lăudată și, în același timp, mai este de reținut de către toată lumea că nu poți fugi de justiția românească”, a afirmat Vasile Blaga.

Cred că avem și șansa să fie pe deplin lămurite și aspectele legate de fuga lui Hayssam din țară. Au fost multe variante, pe lângă cea oficială, au fost și multe contestări, s-au scris cărți pe tema fugii lui Hayssam din țară. Și eu cred că, până la urmă, toți cetățenii români au dreptul să afle exact cum a fugit Omar Hayssam din țară și cine s-a făcut vinovat” de acest lucru, a adăugat fostul ministru de Interne.

Omar Hayssam a fost predat Poliției Române pentru a-și ispăși pedeapsa de 20 de ani pentru acte de terorism în cazul celor trei jurnaliști români răpiți în Irak, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea.

„Un stat serios îşi aduce acasă toţi infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine vacanţa asta şi anii următori”, a scris ulterior, pe Facebook, consilierul prezidențial Iulian Chifu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri